ŠTO JE E-RAČUN?

Elektronički račun ili e-račun je račun dobiven digitalnim putem.


Svi podaci na računu su identični kao i na papirnatom računu, ali je drugačiji način slanja i arhiviranja. Proces pisanja, stavljanja računa u kuverte, slanja poštom, primanja, sortiranja, ručnog unosa podataka i pohranjivanja zamijenjen je jednostavnim i brzim procesom dostave.


Brojne su mjerljive prednosti: ubrzava se poslovanje, štedi vrijeme, smanjuju se troškovi uredskog materijala i poslovanje se odvija na ekološki prihvatljiv način.


PREDNOSTI

ZA IZDAVAČA

Smanjena je vjerojatnost ljudske pogreške.

Nema troškova ispisa, pakiranja i poštarine.

Trenutačna isporuka računa.

Obavijesti o statusu isporuke računa.

Praktična elektronička arhiva računa.

ZA PRIMATELJA

Smanjena je vjerojatnost ljudske pogreške.

Potpuno automatizirani proces razmjene računa.

Brža obrada i plaćanje.

Sigurna elektronička arhiva računa.

Izravna komunikacija između poslovnih sustava.


FAQ

Uvijek u toku

Omnizonov e-Račun modul u potpunosti podržava razmjenu elektroničkih računa u potpuno usklađenom i zakonski priznatom formatu. Usklađen je s najnovijim zakonskim formatima računa pojedinih europskih zemalja, a njegov katalog formata računa svakodnevno se nadograđuje.U potpunosti u skladu sa zakonskom legislativom

Naš standardni ugrađeni digitalni potpis i funkcionalnost vremenskog žiga posebno su važni u modulu e-Račun. Jamči autentičnost podrijetla, cjelovitost sadržaja i čitljivost računa od razmjene do kraja razdoblja skladištenja.


Arhiva e-Računa

Količina ulaznih računa postavlja čest problem skladištenja i jednostavnog pronalaženja. Izvrsna opcija je Omnizonova e-Arhiva, potpuno zaštićena i kontrolirana pohrana elektroničkih datoteka koja Vam omogućuje pohranu svih vrsta poslovnih dokumenata i upravljanje njihovim pravima pristupa.Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.