Poboljšanje Vašeg poslovanja uz Redok digitalnu transformaciju

Redok isporučuje rješenja za brzu, sigurnu i user-friendly uslugu razmjene i integracije e-datoteka i poruka za uštedu vremena i novca, kao i za jačanje i povećanje produktivnosti. Naša rješenja i usluge integriraju procese iz jednog poslovanja u drugo, aplikacije i odabrane podatke općenito.


No, mi nismo samo posrednici u elektroničkoj razmjeni datoteka. Aktivni odnosi s kupcima, inovativni pristup razvoju proizvoda i usluga te naša agilnost i fleksibilnost dodaju nove vrijednosti poslovnim organizacijama bez obzira na njihovu vrstu i veličinu. Entuzijasti smo čija rješenja našim klijentima olakšavaju život i oslobađaju ih radne rutine i ponavljanja. Cilj nam je učiniti naše klijente bržima, boljima i jačima u obavljanju svakodnevnih zadataka kako bi im ostalo više vremena za fokusiranje na nove kreativne izazove.


Redok rješenja pretvaraju nemoguće u moguće.

FRAN KARLO STRAJHER

Fran Karlo Strajher kao duhovita i neposredna osoba voli avanturu i istraživanje. Predan je putnik, uvijek u potrazi za novim iskustvima i izazovima. Fran inspiraciju pronalazi u prirodi, bilo da se radi o planinarenju po neravnom terenu, skijanju niz snježne padine ili jedrenju nepreglednim vodama. Inovacija je srž Franove osobnosti; stalno traži nove načine pristupa problemima i izazovima. On je strastveni igrač, pronalazi radost i uzbuđenje u virtualnim svjetovima koje istražuje. Fran je utjelovljenje otpornosti i odlučnosti i nikada ne odustaje pred preprekama koje mu stoje na putu.

Zakažite termin


MATEVŽ KOPAR

Matevž, inženjer vođen onim "Sreća prati hrabre", brzo se i precizno hvata u koštac s izazovima. Izvan posla, opušta se u skijanju, utjelovljujući smirenost i pouzdanost. Njegova predanost izvrsnosti, inovativni duh i spremnost da se suoči sa svim problemima čine ga profesionalcem od povjerenja u svom krugu. Matevž je neumorno posvećen učinkovitosti i djelotvornosti, uvijek nastojeći optimizirati procese i rezultate. Bilo na snježnim padinama ili u uredu, njegovo nepokolebljivo držanje i pouzdana priroda čine ga vrijednim sredstvom za sve koji se oslanjaju na njega.


DARIO PRAŠTALO

Dario je čovjek od akcije, vođen svojom posvećenošću i obiteljskim i osobnim interesima. Iako možda ne posvećuje puno vremena čitanju, Dariov entuzijazam za svijet IT-a koji se brzo razvija, posebno hardverske inovacije, održava ga informiranim i angažiranim. On željno prihvaća nove tehnologije i napredak, uvijek ostajući u tijeku s najnovijim razvojem. Vođen mantrom star si onoliko kako se osjećaš, godine su samo broj, Dario životu pristupa s mladenačkom žestinom i spremnošću da zgrabi svaku priliku koja mu se ukaže.


TOMISLAV FULGOZI

Tomislav, poznavatelj klasičnog zanatskog umijeća i bezvremenskih melodija, radost pronalazi u nostalgiji za prošlim vremenima. Sa sklonošću prema starinskim automobilima i eklektičnim glazbenim ukusom odražava njegovu zahvalnost za bezgraničnu kreativnost tog doba. Tomislav upravlja digitalnim područjem s preciznošću i stručnošću, osiguravajući besprijekornu komunikaciju i učinkovito upravljanje dokumentima za svoje klijente. "All is Rock'n'Roll", sažima njegov pristup poslu i životu, prihvaćajući izazove s entuzijazmom i hvatajući ih u koštac s čvrstom odlučnošću.


BLAŽ GABROVŠEK

Smiren je i strpljiv, ali uvijek spreman prihvatiti svaki izazov. Uvijek fokusiran na svoj posao. Ne boji se izaći iz svoje zone komfora jer tu za njega život uistinu počinje. Postoji razlog zašto je lav njegova omiljena životinja. Slobodno vrijeme provodi dugim šetnjama i vježbanjem. Rock'n'roll je njegova omiljena glazba.


ZORAN ĐURĐEVIĆ

Zoran je izuzetno posvećen. Logičko razmišljanje njegova je strast i nikad se ne umori od istraživanja potencijala vlastitog uma. Uvijek daje sve od sebe i ne vjeruje u odustajanje. Njegov moto je: kad osjetiš da ne možeš dalje, imaš još dovoljno snage za još malo. Zoran je brižan otac i suprug. Slobodno vrijeme provodi s obitelji ili igra košarku s prijateljima.


LUKA NIKOLIĆ

Luka je višestruki profesionalac čija uloga "EDI project managera" nadilazi svoju titulu. Poznat po svojoj pouzdanosti i učinkovitosti, Luka bez napora svladava veliko opterećenje. Vodi uravnotežen način života, a prioritet mu je kondicija kroz vježbanje u teretani i vožnja biciklom. U slobodno vrijeme pronalazi radost u glazbi, književnosti, ribolovu i fotografiji te je posvećen brizi svojim voljenim psima. Iako se Luka suzdržava od dijeljenja svojih omiljenih citata, oni nedvojbeno odražavaju njegov pogled na život i rad. S mješavinom predanosti, entuzijazma i dozom humora, Luka svakom aspektu svog života pristupa s osjećajem svrhe i predanosti.


IVAN ŠTEKER

Upoznajte Ivana, vrhunskog multitaskera, koji spaja IT stručnost s očinstvom i daškom kreativnosti. Poznat po svojoj nepokolebljivoj predanosti i altruističkoj prirodi, Ivan uspijeva pružiti ruku pomoći gdje god je to potrebno. Čvrsto vjeruje u moć karme, znajući da ljubaznost uvijek dolazi do punog kruga. Izvan posla i obitelji, Ivan uživa u miru prirode, bilo da se radi o lovu, ribolovu ili jednostavno kupanju u prirodi. Obožavatelj elektroničkih ritmova i strastveni nogometni entuzijast, Ivan pronalazi radost u jednostavnim užicima života. Ivan donosi jedinstvenu mješavinu predanosti, topline i zarazne želje za životom, što ga čini dragim prijateljem i kolegom.